Get the CSB-app!

Heb jij de CSB-app al gedownload? Hij is beschikbaar voor Apple en Android!
Alle belangrijke informatie voor leerlingen, ouders en medewerkers verzameld op één plek!

Lees meer over de CSB App

ICT Spreekuur

Het is altijd handig en belangrijk om je inloggegevens voor Magister en DigiCampuz te onthouden. Je hebt deze tenslotte regelmatig nodig op de CSB. Maar het kan voorkomen dat je je inloggegevens na de vakantie even niet meer weet. Waar en wanneer kun je je inloggegevens opvragen?

Slim.nl

Slim.nl is een webshop waar onderwijs-gerelateerde (digitale) software wordt aangeboden. Als CSB zijn wij aangesloten bij deze webshop, waardoor leerlingen, ouders en medewerkers van de CSB tegen korting software kunnen aanschaffen. Denk hierbij aan Adobe PhotoShop, Office 365 en nog veel meer. Hoe kun je van de korting gebruik maken?

Magister

Het leerlingvolgsysteem (LVS) dat op de CSB wordt gebruikt is Magister. Als ouder kunt u de voortgang van uw kind(eren) volgen en heeft ook u inzage in al deze gegevens.

Omdat Magister vrij groot is en gebruik maakt van veel afkortingen, geven wij een kleine handleiding.

DigiCampuz / Office 365

Op de CSB werken leerlingen en medewerkers allemaal in een digitale, virtuele omgeving. Deze omgeving wordt DigiCampuz genoemd.

Aan DigiCampuz is ook een Office 365-abonnement gekoppeld. Dit betekent dat elke leerling en medewerker van de CSB ook beschikt over het Office 2013 pakket en een eigen e-mail. En dit alles met maar één inlog!

E-mail van de CSB

Elke leerling en medewerker van de CSB heeft een eigen e-mailadres. Hiermee kan elke leerling en medewerker intern en extern communiceren met anderen.