Het thema van dit jaar is Opvoeden is Topsport.

Voelt u zich ook regelmatig een scheidsrechter in uw eigen huis? En heeft uw zoon of dochter steeds commentaar op uw beslissingen? Of staat u meer langs de kant, als coach, met allemaal goed bedoelde adviezen? Of voelt u zich juist buiten spel gezet bij de opvoeding. Op andere momenten bent u wellicht de trouwe supporter, veilig op de tribune. U juicht wanneer het goed gaat, maar laat ook van u horen wanneer ze er niks van bakken.

Deze avond gaat over de verschillende rollen die je als ouder speelt in de opvoeding: scheidsrechter, coach en supporter. En hoe je deze rollen het beste kunt inzetten en op welke moment. Opvoeden is regelmatig topsport. En net als bij topsport staat er veel op het spel. Namelijk je kind zo goed mogelijk begeleiden naar volwassenheid.

Hoe ziet de avond eruit?

We spelen scenes waarbij we actuele opvoedvragen bekijken door de bril van scheidsrechter, coach en supporter. En of je nu wel of niet van sport houdt, na deze avond kijk je heel anders naar je eigen rol en het opvoeden en je eigen kind.

 

Noteert u de datum vast in uw agenda?!

 

Share it!
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone
Reageren is niet mogelijk.