Begin met typen in het veld hierboven en de resultaten komen direct hieronder te staan

8 januari 2020

kerst en schaatsen

Op donderdag 19 december hielden wij onze kerstvieringen.
Aan het begin van de middag vierden de onderbouwleerlingen hun kerstviering in de aula. Na deze viering werd de aula omgetoverd tot een restaurant. Vanaf 19.00 uur kwamen de leerlingen van de bovenbouw in hun mooiste kerstkleding naar school om te genieten van een dinershow. De docenten begeleidden de leerlingen naar hun tafel. Eerst kregen de leerlingen een appetizer en soep, geserveerd door de docenten! Vervolgens werd het buffet geopend. Tijdens het diner brachten leerlingen en personeelsleden prachtige nummers ten gehore. Wat een talent op de CSB!!

Na een heerlijk 4-gangen diner was de zaal in no-time veranderd in een dansvloer en werd er gedanst tot in de late uurtjes. Een heerlijke avond om op terug te kijken!

De volgende morgen meldden de eerste leerlingen zich al vroeg bij de Jaap Eden IJsbaan. De hele ochtend werd er volop geschaatst en gelachen. Het was jammer dat het af en toe regende, maar daar liet niemand zich door ontmoedigen. Het was een heel gezellige ochtend!
Het personeel en ook enkele leerlingen bleven nog even wat drinken, waarna iedereen mocht gaan genieten van een welverdiende kerstvakantie.

Diverse leerlingen en personeelsleden hadden gehoor gegeven aan de oproep om een (foute) kersttrui aan te doen. Via onze Facebook pagina kon er gekozen worden wie de mooiste (of misschien wel de foutste?) kersttrui droeg. Nummer 7, Dani, was de winnaar. Hij kreeg een leuke prijs.

Voor meer foto's van kerst en het schaatsen verwijzen wij u naar onze Facebookpagina:

https://www.facebook.com/pg/CSBAmsterdam/photos/