Begin met typen in het veld hierboven en de resultaten komen direct hieronder te staan

Groep 8

Zit jij in groep 8 en ga je volgend jaar naar de brugklas? Dan ga je een spannende en leuke tijd tegemoet. Het zal even wennen worden: elk uur een andere docent, geen eigen lokaal, nieuwe vakken en meer huiswerk. Maar wees gerust, wij zorgen ervoor dat de overgang van groep 8 naar de brugklas soepel verloopt. Je voelt je hier snel thuis. En bovendien sluiten we de week af met een dag Millennium Skills. Even geen bel per les en een dag lang aan de slag met Grafisch Design, Technologisch Design of Junior Business School.


Navigeer naar
Waarom de CSB? Open huis Voor ouders Aanmelden

Bekijk hier onze online tour!

Belangrijke keuze

Onze Open Dagen en lesjesmiddagen zijn achter de rug. Veel leerlingen en ouders hebben onze school en/of lessen bezocht. De komende week maken de achtstegroepers een keuze voor de school waar zij de komende 4 tot 6 jaar hun middelbare schoolperiode gaan doorbrengen. Een belangrijke beslissing!

Voor informatie over het aanmelden, klikt u hier

Voor ouders

Wij vinden contact met ouder(s)/verzorger(s) zeer belangrijk. In de eerste maand van het nieuwe schooljaar (in september/oktober voor de examenklassen) wordt per klassenlaag een informatieavond gehouden waarin het verloop van het schooljaar uiteengezet wordt. De ouder(s)/verzorger(s) zijn daardoor op de hoogte van wat zich gedurende een schooljaar gaat afspelen. Naast deze informatieavonden en de driehoeksgesprekken tussen leerling, ouder en mentor zijn er diverse momenten waarop contact tussen school en ouders mogelijk is. De school stelt ouderbetrokkenheid zeer op prijs en laat die waardering dan ook graag blijken.

Aanmelden

De CSB is aangesloten bij de Kernprocedures Amsterdam en Amstelland.

Kernprocedure Amsterdam

Alle bij ons geplaatste leerlingen hebben een brief ontvangen met daarin een link naar ons aanmeldingsformulier. 

Dit is de betreffende link: https://csbamsterdam.leerlingaanmelden.nl/informatie_brugklas

Het formulier komt automatisch in ons administratiesysteem terecht.

Kernprocedure Amstelland

Alle leerlingen die per 12 april bij ons geplaatst zijn, ontvangen een brief met daarin een link naar ons aanmeldingsformulier.

Dit is de betreffende link: https://csbamsterdam.leerlingaanmelden.nl/informatie_brugklas

Het formulier komt automatisch in ons administratiesysteem terecht.

Vragen?

Voor vragen over de aanmelding en alles wat daar mee te maken heeft, kunt u in eerste instantie terecht bij de groep 8 leerkracht van de basisschool van uw kind. Daarnaast kun u altijd een mail sturen met uw vragen naar administratie@csb-amsterdam.nl