Begin met typen in het veld hierboven en de resultaten komen direct hieronder te staan

Groep 8

Zit jij in groep 8 en ga je volgend jaar naar de brugklas? Dan ga je een spannende en leuke tijd tegemoet. Het zal even wennen worden: elk uur een andere docent, geen eigen lokaal, nieuwe vakken en meer huiswerk. Maar wees gerust, wij zorgen ervoor dat de overgang van groep 8 naar de brugklas soepel verloopt. Je voelt je hier snel thuis. En bovendien sluiten we de week af met een dag Millennium Skills. Even geen bel per les en een dag lang aan de slag met Grafisch Design, Technologisch Design of Junior Business School.

Voor het aanmeldformulier brugklas 2021-2022 klikt u hier.


Navigeer naar
Waarom de CSB? Open huis Voor ouders Aanmelden

Bekijk hier onze online tour!

Aanmelden

Wil je meer weten over hoe je je aanmeldt voor de CSB?

De CSB is aangesloten bij de Kernprocedures Amsterdam en Amstelland.

De aanmeldperiode van de Kernprocedure Amstelland is GESLOTEN.

De aanmeldperiode van de Kernprocedure Amsterdam is GESLOTEN.

Voor meer informatie over het aanmelden klik je hier.


Open huis 2021 - Webinars 2021

De Open Dagen kunnen niet fysiek plaatsvinden. De CSB heeft diverse webinars (virtuele informatiebijeenkomsten) voor achtstegroepers en hun ouders georganiseerd waar veel informatie over de CSB met ouders en leerlingen werd gedeeld en er gelegenheid was om vragen te stellen. Hebben jij en/of je ouder(s)/verzorger(s) vragen over (de brugklasperiode op) de CSB, stuur dan een mailtje naar administratie@csb-amsterdam.nl
Lesjesmiddagen

Jammer genoeg kunnen wij geen fysieke lesjesmiddagen aanbieden. De reden hiervoor is duidelijk: wij mogen geen bijeenkomsten organiseren voor grote groepen. Op dit moment is de 1,5 meter maatregel noodzakelijk voor een veilige leeromgeving.

Wij hebben besloten ook geen lesjesmiddag-op-afstand te organiseren. Wij denken dat jij daar niet op zit te wachten na maanden online les te hebben gehad.

Wij kunnen ons voorstellen dat jij en je ouders/verzorgers graag een kijkje in onze school willen nemen. Helaas kan dat óók niet. Heb je de virtuele rondleiding al gevolgd met Gael, Esmay, Gijs en Shaneyla. Daarvan krijg je een goed beeld van onze school.

Voor ouders

Wij vinden contact met ouder(s)/verzorger(s) zeer belangrijk. In de eerste maand van het nieuwe schooljaar (in september/oktober voor de examenklassen) wordt per klassenlaag een informatieavond gehouden waarin het verloop van het schooljaar uiteengezet wordt. De ouder(s)/verzorger(s) zijn daardoor op de hoogte van wat zich gedurende een schooljaar gaat afspelen. Naast deze informatieavonden en de driehoeksgesprekken tussen leerling, ouder en mentor zijn er diverse momenten waarop contact tussen school en ouders mogelijk is. De school stelt ouderbetrokkenheid zeer op prijs en laat die waardering dan ook graag blijken.