Begin met typen in het veld hierboven en de resultaten komen direct hieronder te staan

Groep 8

Zit jij in groep 8 en ga je volgend jaar naar de brugklas? Dan ga je een spannende en leuke tijd tegemoet. Het zal even wennen worden: elk uur een andere docent, geen eigen lokaal, nieuwe vakken en meer huiswerk. Maar wees gerust, wij zorgen ervoor dat de overgang van groep 8 naar de brugklas soepel verloopt. Je voelt je hier snel thuis. En bovendien sluiten we de week af met een dag Milllennium Skills. Even geen bel per les en een dag lang aan de slag binnen Grafisch Design, Technologisch Design of Junior Business School.

Navigeer naar
Waarom de CSB? Open huis Voor ouders Aanmelden

Wij kiezen voor CSB. En jij?

Open huis 2020

Voorgaande jaren hielden we twee Open Avonden voor toekomstige leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s). Dit jaar kozen we ervoor om één Open Avond (donderdag 16 januari) en één Open Dag (zaterdag 18 januari) te organiseren. Dé gelegenheid om onze school in daglicht te bekijken. Op beide data was de belangstelling groot en de sfeer gezellig.


Ook hebben we weer twee lesjesmiddagen georganiseerd voor achtstegroepers. Meer dan 200 leerlingen hebben die middagen twee lessen gevolgd bij wiskunde, tekenen, TD, Nederlands, Engels, biologie en/of LO. De leerlingen én docenten waren enthousiast over het verloop van deze middagen.


Ouders

Wij vinden contact met ouder(s)/verzorger(s) zeer belangrijk is. In de eerste maand van het nieuwe schooljaar (in september/oktober voor de examenklassen) wordt per klassenlaag een informatieavond gehouden waarin het verloop van het schooljaar uiteengezet wordt. De ouder(s)/verzorger(s) zijn daardoor op de hoogte van wat zich gedurende een schooljaar gaat afspelen. Naast deze informatieavonden en de 10-minuten gesprekken zijn er diverse momenten waarop dit contact mogelijk is. De school stelt het op prijs als ouder(s)/verzorger(s) hun betrokkenheid met de school laten blijken en geeft op diverse momenten aan dat het contact, hetzij telefonisch hetzij persoonlijk, gewaardeerd wordt.

Aanmelden

Wil je meer weten over hoe jij je kan aanmelden voor de CSB? Kijk dan op onze aanmeldpagina.

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om je aan te melden.


Naar de aanmeldpagina