Begin met typen in het veld hierboven en de resultaten komen direct hieronder te staan

Groep 8

Zit jij in groep 8 en ga je volgend jaar naar de brugklas? Dan ga je een spannende en leuke tijd tegemoet. Het zal even wennen worden: elk uur een andere docent, geen eigen lokaal, nieuwe vakken en meer huiswerk. Maar wees gerust, wij zorgen ervoor dat de overgang van groep 8 naar de brugklas soepel verloopt. Je voelt je hier snel thuis. En bovendien sluiten we de week af met een dag Millennium Skills. Even geen bel per les en een dag lang aan de slag met Grafisch Design, Technologisch Design of Junior Business School.

Binnenkort treft u hier informatie aan over de aanmeldprocedure. Houd onze website in de gaten.


Navigeer naar
Waarom de CSB? Open huis Voor ouders Aanmelden

Bekijk hier onze online tour!

Aanmelden

De CSB is aangesloten bij de Kernprocedures Amsterdam en Amstelland.

Wil je meer weten over hoe je je aanmeldt voor de CSB?

Binnenkort treft u hier meer informatie aan over de aanmeldprocedure.

Voor vragen over de aanmelding en alles wat daarmee te maken heeft, kunt u in eerste instantie terecht bij de groep 8 leerkracht van de basisschool van uw kind. Daarnaast kun u altijd een mail sturen met uw vragen naar administratie@csb-amsterdam.nl


Open huis 2022

Ons open huis is gepland op:

Donderdag 20 januari 2022 Open avond 19.00 tot 21.30 uur

zaterdag 22 januari 2022 Open dag 9.30 tot 12.30 uur
Lesjesmiddagen

De lesjesmiddagen zijn gepland op:

woensdag 2 februari 2022

woensdag 16 februari 2022

Voor ouders

Wij vinden contact met ouder(s)/verzorger(s) zeer belangrijk. In de eerste maand van het nieuwe schooljaar (in september/oktober voor de examenklassen) wordt per klassenlaag een informatieavond gehouden waarin het verloop van het schooljaar uiteengezet wordt. De ouder(s)/verzorger(s) zijn daardoor op de hoogte van wat zich gedurende een schooljaar gaat afspelen. Naast deze informatieavonden en de driehoeksgesprekken tussen leerling, ouder en mentor zijn er diverse momenten waarop contact tussen school en ouders mogelijk is. De school stelt ouderbetrokkenheid zeer op prijs en laat die waardering dan ook graag blijken.