Begin met typen in het veld hierboven en de resultaten komen direct hieronder te staan

Groep 8

Zit jij in groep 8 en ga je volgend jaar naar de brugklas? Dan ga je een spannende en leuke tijd tegemoet. Het zal even wennen worden: elk uur een andere docent, geen eigen lokaal, nieuwe vakken en meer huiswerk. Maar wees gerust, wij zorgen ervoor dat de overgang van groep 8 naar de brugklas soepel verloopt. Je voelt je hier snel thuis. En bovendien sluiten we de week af met een dag Milllennium Skills. Even geen bel per les en een dag lang aan de slag binnen Grafisch Design, Technologisch Design of Junior Business School.

Navigeer naar
Waarom de CSB? Open huis Voor ouders Aanmelden

Wij kiezen voor CSB. En jij?

Open huis 2021

Informatie over de Open Dagen.

KERNPROCEDURE AMSTELLAND.

Vanwege de Corona-pandemie hebben alle scholen voor voortgezet onderwijs in de Kernprocedure Amstelland besloten géén Open huizen en géén Open Dagen te organiseren. Wel zal iedere school in digitale vorm een alternatief aanbieden. De scholen in de Kernprocedure Amstelland zullen voor de huidige groep 8 leerlingen eigen kennismakingsactiviteiten organiseren, zonder ouder(s)/verzorger(s) of andere volwassenen.

Op de CSB zullen onder meer de volgende kennismakingsactiviteiten worden georganiseerd:

  • een interactieve digitale tour door de school
  • lesjesmiddagen voor leerlingen van groep 8. Er staan op dit moment twee middagen gepland: woensdag 3 en woensdag 17 februari. er zullen nog meer dagen ingepland worden.

Houd onze website in de gaten voor meer activiteiten.

KERNPROCEDURE AMSTERDAM

De keuzegids voortgezet onderwijs Amsterdam 2021 geeft de volgende informatie: "Vanwege het coronavirus zijn er landelijke maatregelen en afspraken.Er zijn dit jaar geen open dagen zoals andere jaren. Wel doet iedereen natuurlijk zijn best om je een goed beeld te geven. Ook zijn er kennismakingsactiviteiten. Voor ouders meestal online, telefonisch, of op afspraak. Voor leerlingen soms ook op de middelbare scholen. Of ze komen naar jouw groep 8 toe. Hou deze website goed in de gaten. Hier vind je alle informatie."

Informatie over de PR-activiteiten van de CSB voor leerlingen van groep (7 en) 8 volgt binnenkort. Houd onze website in de gaten.Ouders

Wij vinden contact met ouder(s)/verzorger(s) zeer belangrijk is. In de eerste maand van het nieuwe schooljaar (in september/oktober voor de examenklassen) wordt per klassenlaag een informatieavond gehouden waarin het verloop van het schooljaar uiteengezet wordt. De ouder(s)/verzorger(s) zijn daardoor op de hoogte van wat zich gedurende een schooljaar gaat afspelen. Naast deze informatieavonden en de 10-minuten gesprekken zijn er diverse momenten waarop dit contact mogelijk is. De school stelt het op prijs als ouder(s)/verzorger(s) hun betrokkenheid met de school laten blijken en geeft op diverse momenten aan dat het contact, hetzij telefonisch hetzij persoonlijk, gewaardeerd wordt.

Aanmelden

Wil je meer weten over hoe jij je kan aanmelden voor de CSB? Kijk dan op onze aanmeldpagina.

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om je aan te melden.


Naar de aanmeldpagina