Begin met typen in het veld hierboven en de resultaten komen direct hieronder te staan

Groep 8

Zit jij in groep 8 en ga je volgend jaar naar de brugklas? Dan ga je een spannende en leuke tijd tegemoet. Het zal even wennen worden: elk uur een andere docent, geen eigen lokaal, nieuwe vakken en meer huiswerk. Maar wees gerust, wij zorgen ervoor dat de overgang van groep 8 naar de brugklas soepel verloopt. Je voelt je hier snel thuis. En bovendien sluiten we de week af met een dag Millennium Skills. Even geen bel per les en een dag lang aan de slag met Grafisch Design, Technologisch Design of Junior Business School.


Navigeer naar
Waarom de CSB? Open huis Voor ouders Aanmelden

Bekijk hier onze online tour!

Open huis

We laten je graag kennismaken met onze school. Je bent daarom van harte uitgenodigd voor ons open huis. Tijdens ons open huis kun je kennismaken met onze leerlingen, onze docenten, ons prachtige gebouw en natuurlijk ook met het allerbelangrijkste; ons onderwijs. Zo laten we je graag zien wat we één dag in de week bij Millennium Skills doen maar ook bij de reguliere vakken, zoals bij wiskunde, aardrijkskunde, tekenen en vele andere vakken.

We hopen je dan te zien!

Data open huis

  • Donderdag 26 januari 19.00 - 21.30 uur
  • Zaterdag 28 januari 09.30 - 12.30 uur

Aanmelden voor onze open dagen is niet nodig, u bent van harte welkom!

Lesmiddagen

Zit je in groep 8 en wil je de CSB nog beter leren kennen. Kom dan naar één van onze lesmiddagen. Tijdens deze middagen kun je kiezen welk vak je wilt volgen of welke stroom van Millennium Skills. Als je benieuwd bent welke stromen wij aanbieden bij Millennium Skills, bekijk dan de online tour.

Je kunt jezelf nu al aanmelden voor de lesmiddag via onderstaande button. Vul het formulier in en we houden je op de hoogte van het programma.


Aanmelden lesmiddagen

Lesmiddagen voor leerlingen uit groep 8:

  • Woensdag 8 februari vanaf 13.00 uur
  • woensdag 15 februari vanaf 13.00 uur


Groep 7

Zit jij nu in groep 7? Dan ben je natuurlijk ook van harte uitgenodigd om langs te komen op ons open huis op donderdag 26 januari in de avond en zaterdag 28 januari in de ochtend.  We laten je dan graag onze school zien zodat jij goed voorbereid bent om volgend jaar een school te gaan kiezen. 

Voor ouders

Wij vinden contact met ouder(s)/verzorger(s) zeer belangrijk. In de eerste maand van het nieuwe schooljaar (in september/oktober voor de examenklassen) wordt per klassenlaag een informatieavond gehouden waarin het verloop van het schooljaar uiteengezet wordt. De ouder(s)/verzorger(s) zijn daardoor op de hoogte van wat zich gedurende een schooljaar gaat afspelen. Naast deze informatieavonden en de driehoeksgesprekken tussen leerling, ouder en mentor zijn er diverse momenten waarop contact tussen school en ouders mogelijk is. De school stelt ouderbetrokkenheid zeer op prijs en laat die waardering dan ook graag blijken.

Aanmelden

De CSB is aangesloten bij de Kernprocedures Amsterdam en Amstelland.

Via de basisschool ontvangen de ouders een code waarmee ze digitaal in ELK (Online AanmeldPortaal voor overstap van basisschool naar voortgezet onderwijs) de voorkeurslijst van hun kind kunnen invullen.

Als uw kind de CSB op de voorkeurslijst op nummer 1 zet, is hij/zij automatisch aangemeld bij onze school.

Vervolgens vindt de loting & matching plaats waarbij de kinderen worden geplaatst.

Wij hebben de afgelopen jaren niet hoeven loten. Als wij op de voorkeurslijst van uw kind op nummer 1 staan, is de kans zeer groot dat hij/zij bij ons geplaatst wordt.

Tijden van aanmelden

  • Aanmelden in ELK voor Kernprocedure Amstelland: maandag 6 t/m vrijdag 10 maart 2023.
  • Aanmelden in ELK voor Kernprocedure Amsterdam: maandag 6 t/m donderdag 16 maart 2023.

Aanmeldingsformulier

Als de CSB op de voorkeurslijst van uw kind op nummer 1 staat, kunt u ons aanmeldingsformulier invullen. Het volledig ingevulde aanmeldingsformulier voorzien van uw handtekening of naam stuurt u naar leerlingenadministratie@csb-amsterdam.nl