Begin met typen in het veld hierboven en de resultaten komen direct hieronder te staan

Groep 8

Zit jij in groep 8 en ga je volgend jaar naar de brugklas? Dan ga je een spannende tijd tegemoet maar ook een erg leuke. Het zal even wennen worden: elk uur een andere docent, geen eigen lokaal, nieuwe vakken en meer huiswerk. Maar wees gerust, wij zorgen ervoor dat de overgang van groep 8 naar de brugklas soepel verloopt. Je voelt je hier snel thuis. En bovendien sluiten we de week af met een dag Milllenium Skills. Even geen bel per les en een dag lang aan de slag binnen Grafisch Design, Technologisch Design of Junior Business School.

Navigeer naar
Waarom CSB? Open avonden Groep 7 Voor ouders Aanmelden

Wij kiezen voor CSB. En jij?

Open avonden

Maandag 19 januari 2019 van 19.00-21.30 uur.
Woensdag 6 februari 2019 van 19.00-21.30 uur.


Sneak preview middag

Voor groep 8 leerlingen uit de regio Amstelland en Kopklasleerlingen zijn er twee speciale Millennium Skills sneak preview middagen. Deze leerlingen kunnen alvast een proefles Grafisch Design (GD), Technologisch Design (TD) en/of Junior Business School (JBS) volgen.


Woensdag 6 december 2017 van 14.00-15.00 uur.
Woensdag 13 december 2017 van 14.00-15.00 uur.

Ouders

Wij vinden contact met ouder(s)/verzorger(s) zeer belangrijk is. In de eerste maand van het nieuwe schooljaar (in september/oktober voor de examenklassen) wordt per klassenlaag een informatieavond gehouden waarin het verloop van het schooljaar uiteengezet wordt. De ouder(s)/ verzorger(s) zijn daardoor op de hoogte van wat zich gedurende een schooljaar gaat afspelen. Naast deze informatieavonden en de 10-minuten gesprekken zijn er diverse momenten waarop dit contact mogelijk is. De school stelt het op prijs als ouder(s)/ verzorger(s) hun betrokkenheid met de school laten blijken en geeft op diverse momenten aan dat het contact, hetzij telefonisch hetzij persoonlijk, gewaardeerd wordt.

Aanmelden

De CSB is aangesloten bij de kernprocedure van de stad Amsterdam en doet ook mee met de kernprocedure Amstelland. Op dit moment is nog niet bekend wat de aanmeldingsprocedure voor de brugklassers is voor het schooljaar 2018/2019.

Naar de aanmeldpagina