Begin met typen in het veld hierboven en de resultaten komen direct hieronder te staan

Groep 8

Zit jij in groep 8 en ga je volgend jaar naar de brugklas? Dan ga je een spannende en leuke tijd tegemoet. Het zal even wennen worden: elk uur een andere docent, geen eigen lokaal, nieuwe vakken en meer huiswerk. Maar wees gerust, wij zorgen ervoor dat de overgang van groep 8 naar de brugklas soepel verloopt. Je voelt je hier snel thuis. En bovendien sluiten we de week af met een dag Milllennium Skills. Even geen bel per les en een dag lang aan de slag met Grafisch Design, Technologisch Design of Junior Business School.

Navigeer naar
Waarom de CSB? Open huis Voor ouders Aanmelden

Bekijk hier onze online tour!

Open huis 2021 - Webinars 2021

Neem deel aan de webinar

De Open Dagen kunnen niet plaatsvinden. In plaats daarvan organiseert de CSB webinars (virtuele informatiebijeenkomsten) voor achtstegroepers en hun ouders. We vertellen je dan onder andere over ons onderwijs, over het brugklasjaar en over Millennium Skills. Ook is er gelegenheid tot het stellen van vragen. De eerstvolgende webinar is op woensdag 27 januari om 19.00 uur. Als je wilt deelnemen aan de webinar, ga dan op 27 januari naar de website, klik op de link in de banner en neem deel. Aanmelden voor de webinar is niet nodig.

Informatie over de Open Dagen

KERNPROCEDURE AMSTERDAM

De keuzegids voortgezet onderwijs Amsterdam 2021 geeft de volgende informatie: "Vanwege het coronavirus zijn er landelijke maatregelen en afspraken. Er zijn dit jaar geen open dagen zoals andere jaren. Wel doet iedereen natuurlijk zijn best om je een goed beeld te geven. Ook zijn er kennismakingsactiviteiten. Voor ouders meestal online, telefonisch, of op afspraak. Voor leerlingen soms ook op de middelbare scholen. Of ze komen naar jouw groep 8 toe. Houd deze website goed in de gaten. Hier vind je alle informatie."

KERNPROCEDURE AMSTELLAND.

Vanwege de Corona-pandemie hebben alle scholen voor voortgezet onderwijs in de Kernprocedure Amstelland besloten géén Open huizen en géén Open Dagen te organiseren. Wel zal iedere school in digitale vorm een alternatief aanbieden. De scholen in de Kernprocedure Amstelland zullen voor de huidige groep 8 leerlingen eigen kennismakingsactiviteiten organiseren, zonder ouder(s)/verzorger(s) of andere volwassenen.


Lesjesmiddagen

Ben je een achtstegroeper en wil je bij ons een lesjesmiddag volgen?

Er staat op dit moment twee middagen gepland ,maar deze zijn vrijwel volgeboekt.

Vanwege de Coronamaatregelen zijn wij beperkt in het aantal aanmeldingen per middag. Na de voorjaarsvakantie zullen wij nog meer lesjesmiddagen organiseren. Houd onze website in de gaten voor de data.

Wel kun je alvast je interesse doorgeven aan Agnes de Jonge (administratie@csb-amsterdam.nl) Je ontvangt dan bericht zodra de data bekend zijn. Stuur een mail met daarin:

  • onderwerp: lesjesmiddag
  • jouw naam
  • de naam van de basisschool waar je nu naartoe gaat
  • geef aan dat je na de voorjaarsvakantie graag naar een lesjesmiddag wilt komen

Als je je hebt ingeschreven ontvang je een bevestiging met meer informatie.

Aanmelden

Wil je meer weten over hoe je je aanmeldt voor de CSB? Kijk dan op onze aanmeldpagina.

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt.

Binnenkort kunt u meer informatie vinden over de aanmeldprocedure.


Naar de aanmeldpagina


Voor ouders

Wij vinden contact met ouder(s)/verzorger(s) zeer belangrijk. In de eerste maand van het nieuwe schooljaar (in september/oktober voor de examenklassen) wordt per klassenlaag een informatieavond gehouden waarin het verloop van het schooljaar uiteengezet wordt. De ouder(s)/verzorger(s) zijn daardoor op de hoogte van wat zich gedurende een schooljaar gaat afspelen. Naast deze informatieavonden en de driehoeksgesprekken tussen leerling, ouder en mentor zijn er diverse momenten waarop contact tussen school en ouders mogelijk is. De school stelt ouderbetrokkenheid zeer op prijs en laat die waardering dan ook graag blijken.