Begin met typen in het veld hierboven en de resultaten komen direct hieronder te staan

Aanmelden

De CSB is aangesloten bij de kernprocedure van de stad Amsterdam en doet ook mee met de kernprocedure Amstelland. Dit houdt in dat de basisscholen op basis van het leerlingvolgsysteem een plaatsingsbesluit geven. De leerlingen worden op het voortgezet onderwijs geplaatst via het systeem ‘Loting & Matching’. De leerlingen geven via de basisschool een voorkeurslijst op. Via loting en matching worden de kinderen geplaatst op de school van hun eerste of volgende keuze. Leerlingen uit Amstelveen volgen de kernprocedure Amstelland.


Navigeer naar
Hoe ziet het aanmeldproces eruit?​KennismakingsdagZij-instromer​​Introductiedag

Hoe ziet het aanmeldproces eruit?

De CSB is aangesloten bij de kernprocedure van de stad Amsterdam en doet ook mee met de kernprocedure Amstelland. Op dit moment is nog niet bekend wat de aanmeldingsprocedure voor de brugklassers is voor het schooljaar 2018/2019.

De kernprocedure Amsterdam houdt in dat de basisscholen op basis van het leerlingvolgsysteem een plaatsingsbesluit geven. De leerlingen worden op het voortgezet onderwijs geplaatst via het systeem ‘Loting & Matching’. De leerlingen geven via de basisschool een voorkeurslijst op. Via loting en matching worden de kinderen geplaatst op de school van hun eerste of volgende keuze. Leerlingen uit Amstelveen volgen de kernprocedure Amstelland.

Voor een persoonlijke kennismaking zijn ouder(s)/verzorger(s) en kinderen welkom op de Open Avonden. Na de Open Avonden kan men zich aanmelden op speciale inschrijvingsmomenten. Uiterlijk begin juni 2019 ontvangen de ouder(s)/verzorger(s) bericht over de definitieve beslissing tot plaatsing. De ingeschreven leerlingen krijgen een uitnodiging voor een kennismakingsmiddag in juni 2019.

​Kennismakingsdag

Als je geplaatst bent, willen wij je natuurlijk beter leren kennen. En, wat nog veel belangrijker is, jij wilt graag weten wie je mentor is en met wie je in de klas komt. Daarom organiseren we ieder jaar in juni een kennismaking met je mentor en toekomstige klasgenoten.

Zij-instromer

Wil jij overstappen naar het CSB? Leuk! Om je aan te melden kun je contact opnemen met onze administratie via administratie@csb-amsterdam.nl

​​Introductiedag

Op dinsdag 4 september begint het schooljaar met een gezellige introductiedag. Op deze dag leer je de school alvast een beetje kennen, zodat je je snel op je gemak voelt.

dinsdag 4 september 2018 van 15:00-17:00 uur.