Begin met typen in het veld hierboven en de resultaten komen direct hieronder te staan

Open huis 2020

De wereld verandert snel en daar wil de CSB haar leerlingen op voorbereiden. Bij de CSB kun je terecht met een mavo, mavo/havo, havo, havo/vwo of vwo-advies. We bieden onze leerlingen betekenisvol en eigentijds onderwijs. Onderwijs dat eisen stelt, prikkelt en uitdaagt, dat aansluit op hun eigen manier van leren.

Voorgaande jaren hielden we twee Open Avonden voor toekomstige leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s). Dit jaar kozen we ervoor om één Open Avond (donderdag 16 januari) en één Open Dag (zaterdag 18 januari) te organiseren. Dé gelegenheid om onze school in daglicht te bekijken. Op beide data was de belangstelling groot en de sfeer gezellig.

Ook hebben we weer twee lesjesmiddagen georganiseerd voor achtstegroepers. Meer dan 200 leerlingen hebben die middagen twee lessen gevolgd bij wiskunde, tekenen, TD, Nederlands, Engels, biologie en/of LO. De leerlingen én docenten waren enthousiast over het verloop van deze middagen.


Navigeer naar
Ontdek jouw school Millennium skills Nieuwsgierig?

“Op de open avond voelde ik me al helemaal thuis.”

Ana, havo 1B.

Hoe ontdek je of de CSB voor jou de juiste school is?

  1. Kom langs op het open huis van de CSB.
  2. Bekijk ons mooie gebouw en ervaar de goede sfeer.
  3. Bedenk of je jezelf al ziet rondlopen op de CSB.
  4. Vraag aan leerlingen die op de CSB zitten hoe ze het daar vinden.
  5. Bekijk welke vakken er worden gegeven, welke projecten en naschoolse activiteiten er zijn.
  6. Enthousiast geworden? Zet de CSB boven aan je lijst en meld je aan!

Millennium skills

De wereld verandert snel. De maatschappij van de toekomst vraagt om nieuwe vaardigheden. Daarom bieden we naast onze reguliere lessen ook Millennium Skills. In de brugklas volg je vier dagen per week het reguliere lesprogramma op mavo-, havo- of vwo-niveau. De vijfde lesdag staat in het teken van ontwikkelingsgericht projectonderwijs: je voert zelfstandig en in groepjes uitdagende praktische opdrachten uit, zoals het ontwerpen van een logo, het programmeren van een eigen spel of het opzetten van je eigen onderneming.

Lees meer

Nieuwsgierig?

Zit je in groep 8 en ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan naar een van onze lesmiddagen:

Woensdag 12 februari 13.00-14.30 uur

Je kunt je opgeven tijdens het open huis of door een mail te sturen naar de administratie. Vermeld daarbij je naam en op welke basisschool je zit.