Onze school

De CSB is een middelgrote school met ongeveer 800 leerlingen en 90 medewerkers. De school is groot genoeg voor een breed onderwijsaanbod en klein genoeg voor het ontstaan van een gezellige sfeer waardoor een leerling zich thuis voelt en men oog voor elkaar heeft.

Alle leerlingen met een mavo-, mavo/havo-, havo- en havo/ vwo-advies zijn welkom, ongeacht hun geloofsovertuiging.

Betekenisvol​DynamischEigentijds

Betekenisvol

Zomaar iets leren is eigenlijk voor niemand leuk. Daarom is het voor ons extra van belang dat al het leren betekenisvol is. Weet jij waarom of waartoe jij iets leert?

​Dynamisch

De goede sfeer op onze school wordt vooral bepaald door de aanwezigheid van veel verschillende achtergronden, maar ook door de verschillende binnen- en buitenschoolse activiteiten en schoolreizen.

Eigentijds

Wij als school en jij als mens, we zijn deel van de samenleving. En die verandert. Altijd, en misschien wel steeds sneller. We vinden het daarom belangrijk dat het onderwijs op onze school eigentijds is. Kun jij iets verzinnen dat echt van nu is?