Aanmelden zij-instromer

De meeste leerlingen starten op de CSB in de brugklas. Toch is er ook elk jaar een flink aantal leerlingen dat op de CSB start in een hoger leerjaar. Om diverse redenen vervolgen zij hun schoolloopbaan op de CSB, op weg naar een mooi diploma.

Zij-instroom op de CSB

Hoe meld je je aan als zij-instromer op de CSB?
Allereerst is het belangrijk om het aanmeldformulier van de CSB in te vullen en te verzenden naar leerlingenadministratie@csb-amsterdam.nl.

Vragen over jouw overstap naar de CSB?
We kunnen ons goed voorstellen dat je vragen hebt over de overstap naar de CSB. Daarvoor kun je terecht bij één van onze decanen. Mike Roos is bereikbaar per mail op m.roos@csb-amsterdam.nl of via het telefoonnummer van de school: 020 -6423902.

Documenten
Om de aanmelding van uw kind in behandeling te kunnen nemen, hebben we informatie over uw zoon/dochter nodig.
Hiervoor vragen wij een aantal documenten. De lijst vindt u hier.

Mail bovenstaande documenten naar leerlingenadministratie@csb-amsterdam.nl onder vermelding van de naam van uw kind.
Zodra alles compleet is, neemt de leerjaarcoördinator van de betreffende afdeling contact met u op.