Aanmelden zij-instromer 2022-2023

De meeste leerlingen starten op de CSB in de brugklas. Toch is er ook elk jaar een flink aantal leerlingen dat op de CSB start in een hoger leerjaar. Om diverse redenen vervolgen zij hun schoolloopbaan op de CSB, op weg naar een mooi diploma. Bij ons op school kun je je voor schooljaar 2022-2023 aanmelden voor instroom voor de leerjaren mavo 2, havo 2, vwo 2, mavo 3, havo 3, vwo 3, mavo 4, havo 4, vwo 4, havo 5, vwo 5 en vwo 6.

Zij-instroom op de CSBKom je uit Amstelland?

Zij-instroom op de CSB

Hoe meld je je aan als zij-instromer op de CSB?
Allereerst is het belangrijk om het aanmeldformulier van de CSB in te vullen en te verzenden naar leerlingenadministratie@csb-amsterdam.nl

Vragen over jouw overstap naar de CSB?
We kunnen ons goed voorstellen dat je vragen hebt over de overstap naar de CSB. Daarvoor kun je terecht bij één van onze leerjaarcoördinatoren. U kunt een mail sturen voor brugklas 1: Rosanne van der Werf r.vanderwerf@csb-amsterdam.nl. Voor leerjaar 2: Wouter Essink w.essink@csb-amsterdam.nl. Voor M3/H3/M4 Mariëlle Lijesen m.lijesen@csb-amsterdam.nl. Voor V3/V4/V5/V6/H4/H5 Enes Azan e.azan@csb-amsterdam.nl.

Documenten
Om de aanmelding van uw kind in behandeling te kunnen nemen, hebben we informatie over uw zoon/dochter nodig.
Hiervoor vragen wij een aantal documenten. De lijst vindt u hier.

Mail bovenstaande documenten naar leerlingenadministratie@csb-amsterdam.nl onder vermelding van de naam van uw kind.
Zodra alles compleet is, neemt de leerjaarcoördinator van de betreffende afdeling contact met u op.

Kom je uit Amstelland?

Leerlingen die niet uit Amsterdam komen (maar uit Amstelland) melden zich ook als zij-instromer op Procedure_zij-instroom_VO-scholen.

Voor alle duidelijkheid: dit is naast het inschrijfformulier van de CSB.

Je vult via de link op dit formulier het Centraal aanmeldformulier in en verzendt dit.

Aanmeldformulier CSB

Vervolgens vul je het aanmeldformulier van de CSB in: klik hier om dit formulier te downloaden.
Wij verzoeken u dit formulier te mailen naar leerlingenadministratie@csb-amsterdam.nl

BELANGRIJK: Het is belangrijk dat je je aanmeldt vóór 1 mei 2022.