Werken
bij de csb

Maak jij het verschil?

Eigentijds onderwijs vraagt om eigentijdse medewerkers. Wil jij ook bijdragen aan de toekomst van onze leerlingen? Ben jij een docent die altijd zoekt naar hoe het beter kan en die het verschil in het leven van een leerling kan en wil maken? Dan zijn we op zoek naar jou!

Altijd op zoek

De CSB (Cedergroep) is een aantrekkelijke werkgever waar jouw kwaliteiten goed tot hun recht komen. Een solide werkgever die maximale werkgarantie geeft. We zijn door het jaar heen altijd op zoek naar nieuwe werknemers. Ook open sollicitaties zijn dus van harte welkom. Meer informatie? Neem contact op met team HRM, 020 – 545 69 10 of stuur een e-mailbericht.

Bij ons word je beter

Bij de CSB werken we continu aan de professionalisering van onze medewerkers. Zo krijg je de mogelijkheid individueel gecoacht te worden. Er zijn specifieke studiedagen op de CSB, met onderwerpen passend bij de onderwijsvisie en daarnaast wordt er binnen de Cedergroep een gezamenlijke Cederdag georganiseerd. Daarnaast heb je natuurlijk je persoonlijke budget waar je in overleg met je leidinggevende vorm aan geeft.

Openstaande vacatures