De CSB is aangesloten bij de kernprocedures Amsterdam en Amstelland.

Voor de kernprocedure Amsterdam is de aanmelding gesloten.

Voor de kernprocedure Amstelland is de aanmelding gesloten.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de leerlingenadministratie via leerlingenadministratie@csb-amsterdam.nl

Klik hier voor het aanmeldformulier

​Kennismakingsdag​​IntroductiedagZij-instromer

​Kennismakingsdag

Als je geplaatst bent, willen wij je natuurlijk beter leren kennen. En, wat nog veel belangrijker is, jij wilt graag weten wie je mentor is en met wie je in de klas komt. Daarom organiseren we ieder jaar in juni een kennismaking met je mentor en toekomstige klasgenoten. Deze kennismaking is voorlopig gepland op dinsdag 23 juni 2020 (13.30-15.00 uur).

​​Introductiedag

Op maandag 17 augustus begint het schooljaar met een gezellige introductiedag. Op deze dag leer je de school alvast een beetje kennen, zodat je je snel op je gemak voelt.

maandag 17 augustus 2020 (info volgt).

Zij-instromer

Wil jij overstappen naar de CSB? Leuk! Ga naar de aanmeldpagina voor zij-instromers voor meer informatie.

Aanmelden zij-instromers